Jurnalistii, acuzati ca l-au bagat in spital pe deputatul Anghel Stanciu


Comunicat

Ca urmare a stresului indus în ultimele trei săptămâni printr-o campanie de denigrare continuă a familiei noastre de către cotidianul local Bună Ziua Iaşi, deputatul Anghel Stanciu a suferit o rupere de aortă, cu complicaţii grave, fiind internat de urgenţă şi operat la secţia de cardiologie a Spitalului C I Parhon, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, 20/21 iulie. În prezent, viaţa profesorului Anghel Stanciu este susţinută de aparatele de la secţia de Terapie Intensivă, prognosticul medicilor fiind deocamdată rezervat.

Având în vedere că această campanie de presă a pus în pericol viaţa unui om, dorim să tragem un semnal de alarmă asupra practicilor de intimidare şi terorizare zilnică, specifice publicaţiei Bună Ziua Iaşi, care din punctul meu de vedere, în calitate de fiu al profesorului Anghel Stanciu, este similar unei crime cu premeditare. Argumentez prin faptul că pe parcursul a zece ani de calomniere, profesorul Anghel Stanciu a fost una dintre ţintele preferate de colegiul redacţional al cotidianului Bună Ziua Iaşi, lucru dovedit de cele peste 1000 de articole şi citări publicate, 20 de plângeri şi procese în instanţă etc.

Nu-mi doresc altceva decât ca tatăl meu să se facă bine, dar menţionez că, dacă evoluţia acestor evenimente va avea un final tragic, mă voi adresa justiţiei şi tuturor forurilor abilitate din România şi străinătate pentru a stopa asemenea practici teroriste care nu au nimic de-a face cu jurnalismul profesionist. Totul are o limită!

Mulţumim public echipei de medici conduse de prof.dr. Grigore Tinică pentru eforturile depuse pe parcursul a şase ore de operaţie, precum şi serviciilor de urgenţe de la Spitalele Sf. Ioan şi Sf. Spiridon.

Lasă un comentariu