RIP, Cornel Apostol!


Asociatia Pro Democratia Club Braila a anuntat decesul lui Cornel Apostol, unul dintre brailenii care au militat pentru o societate civila inchegata si responsabila fata de mediul in care traim, punand bazele asociatiei Eco Alpex 024. Organizatia nonguvernamentala pentru protectia mediului pe care a coordonat-o s-a implicat in numeroase proiecte de educatie civica, incepand din anul 1992 si pana in prezent. Corpul lui Cornel este depus la domiciliu, str Rahova 259, iar inmormantarea va avea loc sambata, la ora 12.00 in cimitirul Brailita.
Dumenzeu sa-l odihneasca in pace!

6 răspunsuri to “RIP, Cornel Apostol!”

  1. gabi Says:

    Dumnezeu sa-l ierte ! Un mare om, o persoana care a facut bine si ne-a sprijinit in multe din activitatile clubului nostru.
    Gabriel-Clubul de turism Proilavia Braila

  2. Marian Covache Says:

    Desi a fost “o moarte anuntata”, Dumnezeu l-a rapit dintre noi prematur si nedrept pe revolutionarul Cornel Apostol. Stiam demult ca vom ajunge la aceasta clipa, ne-am plecat capul in fata hotararii Domnului nostru Dumnezeu, cu toate acestea am nutrit sperante ca nu va fi asa. Asa cum speranta noastra a fost absurda, la fel de absurda cred ca a fost indelungata si chinuitoarea suferinta pe care prietenul nostru Cornel a indurat-o. Sa lasam loc lacrimilor si sa-l plagem pe cel care muncit, s-a daruit cu totul unui tel luminos pe drumul spre care si-a impus constringeri si privatiuni. Dumnezeu sa-l ierte si sa l aseze de-a dreapta Sa in Gradina Raiului Ceresc!

  3. Noghea Victor Says:

    Doamne Dumnezeule Mare Ai Grija de Sufletul Prietenului Meu ! Dumnezeu sa te odihneasca Cornele-Frate ! Tu ne-ai dat speranta si curaj ajutandu-ne deopotriva fara diferente. Condoleante familiei Apostol .

  4. Apostol Sergiu Says:

    Multumim celor care sunt aproape.

  5. Dorin Sipos Says:

    Aici, in targul de provincie unde am fost risipiti de viata, o luntre obosita de dor s-a prefacut in prietenul nostru, minunatul CORNEL APOSTOL, al carui gand s-a decis sa taca trist, sapand perpetuu in malurile sufletului…, lasand in urma valurilor de amintiri dantelele sfasiate de tacere ale ultimului sau bal al naturii…
    Pe trupul lui, doar boala a fost vames sever…, pe suflet insa, si-a lasat pulberea efemerul val al iubirii… Da, am incaput cu totii in sufletul lui plin de seva vegetala a dragostei pentru oameni si natura…
    Ne-a bucurat tineretea cu expeditii, concursuri, drumetii montane, simpozioane cu toti cu prietenul meu, izvor de energie sufleteasca si speranta …
    Condoleante, draga Veronica, pentru trecerea prin spatii spre salba de stele a sotului tau… A plecat prea tanar si el la concertul tacerii… Dumnezeu sa-l odihneasca !
    Mioara si Dorin Sipos

  6. Virgil Frangu Says:

    Dumnezeu sa-l Odihneasca si sa-l tina in memoria noastra , a toturor celor care l-au cunoscut , ca o chezasie a nemuririi fiecaruia dintre cei dragi care pleaca dincolo.
    Am citit ce au scris ceilalti.
    Asa cum spunea si Dorin Sipos , in acest targ de provincie Cornel Apostol a fost un OM de o rara vivacitate si energie.
    Zambetul lui , glumele si dorinta de a se implica au ramas amintire.
    Sper ca cei care au lucrat cu el in ultimii ani sa ii continue munca.
    Desertaciune este totul si doar faptele bune sunt masura noastra.
    Iar acel om care candva mergea pe munte cu un „munte de rucsac” in spate , cu doi copii de mana si cu Vera langa el , cu o droaie de prieteni alaturi , acum a plecat singur , lasand in urma totul.
    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca !
    Condoleante Vera , Sabina si Sergiu!

    Virgil Frangu.


Lasă un comentariu