Gafa dupa gafa la PDL Braila


Dupa ce deputatul Eugen Badalan a facut un imens deserviciu PDL Braila, criticand propriul guvern si gasindu-i justificari lui Gheorghe Bunea Stancu, Biroul de presa al partidului incearca sa repare gafa, printr-un comunicat al carui continut face abstractie de faptul ca actiunile sefului judetului si ale primarului PSD Aurel Simonoescu poarta girul tuturor consilierilor PDL Braila.
„Comunicat de presa

Investitiile echilibrate trebuie sa ridice nivelul de trai al locuitorilor comunelor din judetul Braila.

Stimate domnule presedinte al C.J. Braila, Gheoghe Bunea Stancu,

Ne vedem nevoiti sa va raspundem pe aceasta cale intrebarilor rostite de la tribuna lucrarilor sedintelor Consiliului Judetean, tribuna pe care o folositi tot mai des pentru a va varsa toata nemultumirea pe nefunctionarea masinariei de vot din Consiliu asa cum v-ati obisnuit dumneavoastra.
Aceasta frustrare se rasfrange in atacurile tot mai dese pe care le aveti la adresa organizatiei noastre si/sau a oamenilor care fac parte din ea si incercati sa aruncati in ochii brailenilor praful lasat in urma afacerilor dumneavoastra cu banul public .

De aceea va reamintim faptul ca:

1. Consilierii PDL se vor impotrivi pana la sfarsitul mandatului lor politic tuturor manevrelor presedintelui CJ de a-i face partasi la o administrare a banului public bazata doar pe interesul exclusiv al dumneavoastra. Am fi acceptat o conducere politica, dupa toate canoanele doctrinare ale social democrartiei , care sa aduca un echilibru societatii in care traim dar dumneavoastra domnule Gheorghe Bunea Stancu aveti propria “politica” – a imbuibarii personale , politica bazata pe doctrina “toate drumurile duc la..Stancu”;
Consideram ca nu sunteti decat un produs al politicii de conjuctura si tratam activitatea dumneavoastra administrative-politica printr-o opozitie clara la toate hotararile luate in mod arbitrar si partinic.
2. Suntem intr-o opozitie declarata fata de partidul pe care-l reprezentanti fapt pentru care vom face tot ce ne sta in putinta pentru a aduce fondurile necesare dezvoltarii rurale si urbane a zonelor pe care din orgoliu politic ati tinut sa le marginalizati si pentru oamenii din toate aceste zone, sa tineti timpul in loc.
Atit dumneavoastra cat si primarul Aurel Simionescu ati condamnat strazi, cartiere, comune la un trai sub decenta anului in care ne aflam pentru ca ati tinut sa-i sanctionati pe criterii de simpatie politica.
Echilibrul investitional pe care il invocati in acest moment este lucrul pe care noi, organizatia PDL Braila, incercam sa-l realizam, faptic si nu declarativ.
Am fi extrem de incantati daca ati da publicitatii repartizarea sumelor pe unitati administrativ teritoriale facuta de Consiliul Judetean Braila in 2008 , 2009 si 2010 , fara sa uitati firmele beneficiare ale contractelor de investitii derulate prin aceste unitati administrativ teritoriale.
Ca un simplu exercitiu de moralitate si corectitudine va transmitem pe aceasta cale lista U.A.T. beneficiare ale Hotararii de Guvern 1168/22.10.2010, privind alocarea unor sume din fondul de rezerva bugetara pentru finantarea unor cheltuieli curente si de capital, astfel:
Gradistea – PNL; Bertestii de Jos- PNL; Chiscani- PNL; Galbenu- PNL; Victoria – PSD; Vadeni- PSD; Gropeni- PDL; Marasu – PDL; Jirlau – PDL; Surdila Greci- PDL; Unirea- PDL.

Asteptam aceeasi atitudine transparenta si din partea domniei voastre.

Biroul de Presa al PDL Braila

Lasă un comentariu