Bunea Stancu de la Braila, in locul lui Victor Ponta


Potrivit presei centrale, in PSD se duc lupte acerbe pentru inlocuirea lui Victor Ponta. Dilema pesedistilor este ca nu au un inlocuitor care sa castige alegerile pentru ei, asa cum sa intampla pe vremea lui Ion Iliescu. In toiul discutiilor, cineva a facut gluma saptamanii.
Sursele cotidianul.ro din Biroul Permanent al PSD povesteau cu amuzament că trupeţii lui Geoană, Năstase şi Dragnea îşi muncesc creierii zi şi noapte cu o problemă extrem de spinoasă: „OK, îl dăm pe ăsta (n.red. Victor Ponta) jos, acum, rapid, la congresul din toamnă! Trebuie, altfel iar o punem de vreo şase ani de opoziţie! Dar pe cine dracu’ punem în loc?!! Cine-i mă ăla capabil să fie ca Tataia (n.red Ion Ilescu) în vremurile lui bune?! Să fim serioşi, da, Geoană avea meclă şi discurs de preşedinte de ţară, dar aţi văzut ce pocinogul dracului ne-a făcut în decembrie. Da, şi Arogantu’ (n.red Adrian Năstase) avea tot ce e nevoie, meclă, pe relaţii externe era beton şi el, dar hai să ne aducem aminte cum ne-a pierdut alegerile în 2004, de ajunse Marinaru’ preşedinte. Ăsta, Victoraş, e zero! E doar un Băsescu cu mai multă şcoală şi atât, în rest zero, zero, şi la conţinut şi la înveliş. Bun, îl dăm jos, despre asta nu mai discutăm, dar pe cine naiba avem noi, bun de preşedinte?? Pe Bunea Stancu de la Brăila, pe Negoiţă cu gagică-sa fotomodela, sau pe Niţă de Braşov?!!! „.

8 răspunsuri to “Bunea Stancu de la Braila, in locul lui Victor Ponta”

  1. mateescu Says:

    Ar putea fi bun si Gh Bunea Stancu ca pres al PSD,dar cu niste conditii,sa fie mai slefuit,sa-si accepte trecutul ,sa fie mai temperat in relatiile cu ziaristii.Cred ca il duce capul sa fie pres al PSD,dar trebuie sa se schimbe mult de tot fata de cum este acum,odata ajuns acolo sus sa nu uite de unde a plecat.

  2. Aura Costea Says:

    @mateescu
    Ii lipsesc cam multe pentru asta, nu crezi?
    Din fericire, au remarcat si liderii PSD, altfel nu faceau haz de necaz tocmai invocand absurditatea situatiei in care se afla- aceea de a nu-i putea stabili un inlocuitor lui Ponta pentru ca in PSD s-au remarcat in ultimul timp doar personaje caricaturale.

  3. stelu Says:

    Buna gluma!!!! Mi-a placut!!!!

  4. Cornel Says:

    Sa dea Domnu’!Sa-l aleaga numai cu conditia sa plece definitiv din orasul asta.Cu tot cu Zana si cine mai vrea ‘mnealui dansu.Noi ii dorim numa’ bine!

  5. Aura Costea Says:

    @Cornel
    Nu pleaca el de aici de bunavoie. Doar la Braila se simte smecher, in alta parte nu da nimeni doi bani pe el. Ca dovada, mistoul pe care il fac cei de la Bucuresti. Am mai auzit una cu Oprisan, de la Vrancea, cum ca l-ar fi umilit in fata unui public numeros si select, asa ca omul ar trebui sa traga si niste invataminte din toate astea. Din pacate, doar la noi i se permit cam multe…. :))

  6. mateescu Says:

    Alt baron si Oprisan asta,rectific,asta da baron !!

  7. Bodescu Marina Says:

    Sincer nu exista un presedinte mai bun pentru Romania si pentru PSD decat Victor Ponta. Nu stiu cat de adevarate sunt toate aceste „stiri locale”insa daca vor sa-l inlocuiasca este pentru ca si-au dat seama ca Victor Ponta vrea intr-adevar sa schimbe Romania. Nicu un alt presedinte al PSD nu a facut atatea lucruri cate a facut Victor Ponta in asa putin timp, insa asta este tara in care traim, daca incerci sa faci ceva, sa schimbi ceva toti ceilalti incearca sa te indeparteze… (asta se intampla acum cu Victor Ponta). Insa eu cred cu tarie in popularitatea sa,in romani (sper ca cu totii am invatat ce inseamna sa fim condusi de un partid liberal si ca la urmatoarele alegeri nu vom mai face aceiasi gresala). Victor Ponta reprezinta generatia tanara, trebuie sa fim alaturi de el, exista solutii suficiente de a impiedica inlaturarea lui din fruntea PSD-ului.

  8. Aura Costea Says:

    @Bodescu Marina
    Si eu sunt de acord ca Victor Ponta este un politician care ar trebui sustinut. Spre deosebire de majoritatea politicienilor, Ponta nu are fixatii, gandeste pragmatic si respecta statul de drept. Tocmai de aceea vor sa-l indeparteze.


Lasă un comentariu